In primul rand sunt foarte fericita ca am ajuns sa pot sa vin in terapie la dumneavoastra. Am fost tot timpul in cautarea persoanei care sa ma inteleaga indiferent ce scot pe gura si care sa ma ajute sa inteleg de ce sunt capabila sa gandesc lucrurile acestea. Am reusit  sa fiu pe aceeasi unda cu dumneavoastra si sa ma pot deschide si sa spus tot ce nu puteam spune nimanui.

Daca inainte de terapie nu eram capabila sa spun ce ma doare celor care erau vinovati de starea mea, acum dupa perioada petrecuta impreuna pot sa spun ce gandesc si ce ma doare din comportamentul lor fata de mine.

Daca inainte de terapie ma descosideram foarte mult si consideram ca nu sunt capabila sa fac foarte multe lucruri, dupa terapie am reusit sa inteleg ca sunt capabila de orice imi propun si ca am o gramada de calitati pe care nu reuseam sa le vad, am reusit sa trec peste toate piedicile pe care mi le puneam fara sa imi dau seama, dar pe care le-am constientizat datorita dumnevoastra, prin exemplele pe care mi le-ati dat referitoare la situatiile prin care am trecut si punandu-ma sa gandesc singura sa-mi gasesc raspunsuri la intrebarile mele.

Sunteti un om minunat, un om placut care mi-a devenit drag, care nu m-a mintit si foarte deschis, sincer- tipologia de om cu care imi doresc mereu sa am contact. Ar fi perfect pentru mine daca as avea in jurul meu numai persoane cu aceste calitati.

Eu consider ca acum sunt capabila sa imi fac lista planurilor pe care le visez inca din copilarie pentru ca m-ati pregatit sa le duc la indeplinire, in sfarsit!!! Sunt vise mari, care ma pun in evidenta si in ochii mei si in ochii celor din jur si sunt mandra ca pot creste in ochii tuturor datorita dumnevoastra!

Am invatat si cum sa ii ajut pe ceilalti dragi mie , lucru de care nu ma pot abtine sa nu il fac, m-am nascut cu asta, dar am invatat de la dumnevoastra cum sa fac aceste lucruri astfel sa nu mai fiu eu in dezavantaj, ba din contra, sa ma avantajeze!

Sunt deschisa cand spun ca mi-as dori ca toti cei dragi mie sa vina la terapie cu dumnevoastra pentru ca atunci stiu sigur ca as trai in armonie perfecta tot restul vietii!

 

Sunt mandra de dumnevoastra, sunt mandra de mine, sunt mandra de ce am si ma bucur ca am reusit inpreuna sa pot sa fiu mandra!

 

Va multumesc din suflet si sunt constienta ca o sa va multumesc toata viata!

 

Terapia cu dumnevoastra reprezinta CHEIA SUCCESULUI MEU!

<= Info AICI
Call Now Button