Sincer va spun ca terapia pe care mi.ati aplicat.o a avut succes.Asta vi.se datoreaza din plin pentru ca mereu ati stiut cum sa imi comunicati micile problemele cu care ma confruntam intr.un mod care sa nu ma afecteze, mereu mi.ati transmis o energie pozitiva.

Inainte sa merg la dvs.eram un copil nesigur  ,fara incredere in propriile lui forte ,fricos,nehotarat,eram un copil pesimist.

Dupa cateva sedinte,eu am inceput sa ma schimb,am reusit sa depasesc momentele de frica,de pesimism etc.Datorita  sfaturile pe care mi le.ati dat si datorita multor alte lucruri eu acum ma simt foarte bine,nu mai sunt copilul lipsit de incredere in el insusi acum sunt un adolescent cu multa  incredere in mine,nu mai sunt copilul fricos si nehotarat acum sunt un adolescent care poate decide si singur.

Poate ca uneori  simt ca nu pot sa fac un anumit lucru,ca nu voi reusi dar imi aduc aminte de vorbele dvs.NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA,AI INCREDERE IN TINE SI VEI REUS,TU TI.AI ALES DEJA  UN DRUM SI AI TELUL TAU IN VIATA, si reusesc sa trec peste si sa merg mai departe cu capul sus.

Acum tot ce pot face este sa va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le.ati dat si care acum imi sunt de folos. Sunteti un OM minunat cu un suflet minunat care face tot posibilul sa ii faca pe altii bine.

<= Info AICI
Call Now Button