Ma gandeam la niste chestii spaland vasele( asta ca sa uit ca spal vase?) si printre altele si la rolul tau in evolutia mea de pana acum si mi-am zis ca gandurile bune nu trebuie tinute ci date mai departe, asa ca iata-ma impartasindu-le cu tine.
Vreu sa incep prin a-ti multumi pt faptul ca mi-ai deschis apetitul pt constientizare si autoanalizare. Inainte sa incepem noi procesul de  redefinire recunosc ca imi era teama de ce as putea gasii constientizand lucruri. Dar acum realizez ca astea sunt doar himere create de o minte neantrenata spre autoanaliza. Ce vreau sa zic defapt, e ca nu as fi ajuns in stadiul asta daca tu nu ai fi un ascultator autentic ( din punctul meu de vedere ascultarea intruneste prezenta si nonjudecata) si daca tu nu mi-ai fi demonstrat suportul tau ( trebuie sa recunosc ca la inceput mi se parea ciudat ca ma incurajai si ca ma sustineai in diverse aspecte, si mi se parea ca face parte din rutina jobului tau. Cu timpul am observat ca sustinerea e autentica)
Vreau sa spun ca esti printre foarte putinele persoane care, pe langa ca e un profesionist desavarsit, nu ii e frica sa fie mentor si sa impartaseasca din experientele ei si negative si pozitive, aduci experienta vietii in profesie si imbogatesti continutul uneori desuet al profesiei, dar esti in acelasi timp si un lider, care se ia la tranta personal cu dificultatile clientului, il iei de mana si il sustii pe parcurs. Si toate astea mi se par incredibile.
Sa stii ca desi pare ca am stat sa analizez toate astea, nu e asa deloc, mi-au venit intr-o fractiune de secunda.
Ideea este ca simt ca am evoluat mult, simt ca e abia inceputul, simt ca  am intelegere si sustinere din partea ta, si iti multumesc pt toate astea, dar mai presus de toate ma motivezi si ma inspiri si sa stii ca fur meserie de la tine. ?Si e aur brut.
Am vrut neaparat sa ajunga astea la tine, pentru ca esti un Creator de oameni, ii ajuti, ii incurajezi, ii sprijini si nu te dai in laturi, dar in acelasi timp le dai si posibilitatea sa se descopere si sa se recreeze.
E foarte frumos ce faci tu, si incepe sa ma pasioneze si pe mine din ce in ce mai tare.

Iti multumesc inca o data, te imbratisez cu sufletul si iti urez o seara incredibila!
Ana

 

<= Info AICI
Call Now Button