Motto:

” Marile suferinţe le fac pe cele mai mici imposibil de simţit si corelativ, în lipsa marilor suferinţe chiar si cele mai mici supărări şi neplăceri ne chinuie” ( Shopenhauer, “Lumea ca vointa si reprezentare “).

Uneori poate simţiţi că viaţa işi arată faţa ei urâtă si nu aveţi resursele necesare să vă confruntaţi cu această situaţie. Nu neapărat că sunteti o persoană fără vointă, sau fără putere. Pur si simplu uneori se întâmplă evenimente ce va depăşesc sau vă confruntaţi cu probleme pe care nu le puteţi rezolva. N-ar fi nici o tragedie atât timp cât ele v-ar permite să mergeti mai departe. Atunci însă, când observaţi că ele vă împiedică în viaţă, când vă apasă, sau vă preocupă prea mult, e bine să apelaţi la profesionalismul, confidenţialitatea şi respectul psihoterapeutului. Primul pas e cel mai greu: ai nevoie de curaj să recunoşti că poţi apela la un aliat în a-ţi rezolva o problemă. Din acel moment e tot mai usor, pentru că iţi vei dovedi pas cu pas că de fapt Tu eşti cel mai de preţ specialist în viaţa ta. Aveai nevoie doar să fii însoţit un timp, apoi drumul îl poţi continua şi singur.

Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in specializarile : Psihologie Clinica si Psihoterapie. Cod 3302220

Tarife psiholog

Tarifele se stabilesc in functie d etipul de sedinta si de durata acesteia – psihoterapie individuala sau psihoterapie de cuplu sau de familie.

Va rog sa anuntati cu cel putin o zi inainte modificarea aparuta in programul dumneavoastra.

Vom cauta impreuna o data convenabila pentru o noua programare.

Call Now Button
Open chat
<= Info AICI